Kapcsolatfelvétel

 

captcha

Minden új a bátraké. A cégek tevékenysége, akkor lehet igazán hatékony, ha a munkafolyamatokban résztvevő egyének kogníciója, logikája, racionálisnak hitt döntései megfelelnek a valóság kritériumainak. Gondolkodhatunk konvergensen és divergensen. Igyekezhetünk kiaknázni a személyes kreativitás a cég innovatív folyamataiban.  A megszerzett tudást tudni kell alkalmazni… A legértékesebb eszköz is nulla, ha nem tudjuk használni. A rosszul rögzült gondolkodás, a sztereotipiák mentén meghozott döntések gátolják a sikert. Az „eddig is jó volt így, ez után sem kell változtatni” beállítódás nem segíti elő a munkafolyamatok hatékonyságát. Közösen gondolkodni is meg kell tanulni. Mindig találunk kifogást az ellenállásra, ha a miénktől eltérő gondolkodással találkozunk. Pontosan és racionálisan el tudjuk magyarázni, hogy egy akció miért van halálra ítélve, ha nem az történik, amit mi jónak látunk. Pedig mindenki sikerre, elismerésre vágyik. Amennyiben ezt el tudjuk fogadni, akkor tegyük meg az első lépést. Próbáljuk ki milyen fajta gondolkodás eredménye a személyes és a közös siker.

Cél: a belső ellenállás elengedése. Az előítéletek és a rosszul rögzült gondolkodás felülírása. Hiedelmek megszüntetése.

Eredmény: sikerorientált gondolkodás elsajátítása. Lényeglátás – másképp. Fegyelem. Lehetőségek kiaknázása. Pozitív beállítódás. Életigenlés.