Kapcsolatfelvétel

 

captcha

 

 

 

 

Egészségmegőrzés? Öregedés megállítás?

Természetesen!

 

 

Az Ön partnere a Matengri.

Ajánlatunk a nano-peptid!

 

 

Mik azok a nano-peptidek?

Egészségmegőrzés, öregedésmegállítás természetesen

A peptidek természetes aminosav vegyületek, amelyek a sejtjeink közötti kommunikációért felelősek. Közvetítésükkel a régi, elhasznált sejtek helyére tökéletesen épp új sejtek kerülnek.

Normál esetben 30-35 éves korunkra a peptid termelése az emberi szervezetben leáll. Elindul az öregedés, csökken a szervezet alkalmazkodó képessége, folyamatosan gyengül immunrendszerünk, a szerveink működése folyamatosan romlik.

A Szentpétervári Egyetem Bioregulációs és Gerontológiai Intézet tudósai kidolgozták és számos kutatással alátámasztották azt a módszert, mellyel természetes úton pótolhatóak a peptidek.

A nano-peptidek kutatásért Nobel-díjra  jelölték Dr. prof. David Amiranovics Gorgiladze-t és Dr. prof. Vlagyimir Khavinson-t, a Szentpétervári Egyetem kutatóit.

A nano-peptidek hosszan tartó használata akár 25-40%-ban is megnövelheti az emberi szervezet élettartamát. Ez átlagosan plusz 20-30 évet jelent egészségesen és aktívan.

Hogyan hatnak?

Új, egészséges, fiatal sejtek 90 nap alatt

Az emberi szervezet minden sejtje 90 naponta lecserélődik. A nano-peptidek segítéségével a sejteken belüli DNS állomány hibátlanul öröklődik át a régi sejtből az új sejtbe, megakadályozva a rendellenes, hibás sejtmutációkat.

A nano-peptidek fő funkciója az immunrendszer, az idegrendszer és más szervrendszerek sejtjeinek kölcsönhatása során a szervek és a szövetek újjáépítése, megbomlott funkcióinak helyreállítása.

A leghatékonyabb alkalmazás érdekében a használatot minden esetben egy 1 perces bio energetikai mérés előzi meg, amely közel 26 oldalas, teljes szervezetre vonatkozó kiértékelés eredményez.

Milyen betegségek kezelésére alkalmas?

Gyógyszerek, kemikáliák és mellékhatások nélkül

A nano-peptidek rendszeres használata a szervezet regenerációjának támogatása mellett az alábbi betegség megszüntetéséről is gondoskodik:

  • reumás betegségek, izületi fájdalmak
  • bőr öregedés és ráncosodás
  • prosztata és merevedési problémák
  • szív- és érrendszeri betegségek
  • májbetegségek
  • hasnyálmirigy problémák
  • emésztési rendellenességek
  • daganatos megbetegedések

Emellett elősegíti a károsodott sejtek teljes, 85-95%-os kicserélődését új fiatal, életerős sejtekre. Továbbá képes gyógyítani, az 1-2-3. stádiumú rákos megbetegedéseket 85%-os eredményességgel.

Gyógyuljon és szépüljön Magyarországon

Felejthetetlen élmények barátaival, ismerőseivel Magyarország szépségeibe merülve

Külföldről érkező, szépülni, gyógyulni és kikapcsolódni vágyók 10-12 fős csoportjai számára ajánljuk 1-2 hetes programjainkat, melyeknek központi eleme az egészségmegőrzés, ami mellett számos, színes és gazdag program közül válogathatnak.

Kérje részletesebb tájékoztatásunkat wellness, gasztronómiai, kulturális és országjáró csomagajánlatainkról!

Várjuk szeretettel Magyarország legszebb és legemlékezetesebb helyein és programjain!

Magyarország egy ország, melyet Önnek is látnia kell

AKAR ÖN ÚJRA FIATAL LENNI?

A megoldás a kezében, éljen vele!

Hívjon minket most: +36 30 605 5748