Kapcsolatfelvétel

 

captcha

Sokszor nem a technikai felkészültség számít, hanem inkább a jó pillanat elkapása. Félreértés ne essék technika terén is bőven megálljuk a helyünket a jelenlegi piacon. Velünk egy külön élmény lesz a fotózás!


Főbb tevékenységekEmberek,portré

Ezen a területen különösen arra ügyelünk, hogy a modell jól érezze magát a bőrében, ha nem így van, mesterkélt képek készülhetnek akkor is, ha mindent megteszünk. Hiszen ekkor a gyakorlatlan modellek gátlásosak lehetnek a kamera láttán. Éppen ezért erre nagy figyelmet fordítunk.

Általában 2 óra egy ilyen fotózási alkalom és körülbelül 150-200 kép készül amiből kiválogatjuk a legjobbakat. Igény esetén retusálunk is.


Tárgyfotózás


Tárgyfotózás egy külön művészet ez nem is kérdés. Éppen ezért sok időbe telik egy jó kép elkészítése. Attól függően, hogy mi a téma, változik az időtartam amit a kompozíció beállításával töltünk,de  a végeredmény magáért beszél. Körülbelül 30-60 percre van szükség egy jó tárgyfotó elkészítéséhez, de volt már példa másfél órára is. Jó munkához idő kell szokták mondani. Nem szeretjük összecsapni és minél gyorsabban letudni a feladatot. Ez hozta a megelégedést eddigi partnereinknek is.


Esküvői fotózás


Na igen, a nagy pillanat! Vagy inkább pillanatok? Mert, hogy nem csak azt kell elkapni ahogy a szerelmes pár áll az oltárnál és kimondják a  boldogító igent... az már a múlté. Mi egész nap a rendelkezésére állunk és vadásszuk a szebbnél szebb pillanatokat.


Mindegyik esetben kiszállunk Magyarország teljes területén. Ez plusz költség, távolságtól függően.

Lépjen velünk kapcsolatba kérjen egyéni árajánlatot!
Illetve nézzen körül a galériában és a videók között is.